تولد دوباره صفحه کشاورزی روزانه درمطبوعات کشور

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

صفحه کشاورزی و صنایع غذایی روزانه، باردیگر در یکی از روزنامه های کشور( اقتصادپویا) منتشرشد که انتظار می رود همچون روند قبل، سایر روزنامه های اقتصادی نیز به این جرگه بپیوندند.

مجله اینترنتی کشاورز جوان – به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، در نخستین روز هفته جاری(شنبه)، در حالی که طی سال های گذشته و در دوره صادق خلیلیان وزیرجهادکشاورزی دولت دهم، صفحات کشاورزی روزنامه های اقتصادی کشور (متاثراز رسانه‌ای نبودن وزیر و معاونان وقت) تعطیل شده بودند، باردیگر منتشرشد.

بنابراین‌گزارش، صفحه کشاورزی و صنایع غذایی در روزنامه های کشور، برای بار نخست و در حالی که بسیاری از اصحاب رسانه چنین ظرفیت اطلاع‌رسانی‌ را در رسانه‌های روزانه باور نداشتند؛ با‌ ابتکارعمل محمدرضا جمشیدی، دبیر سرویس کشاورزی در روزنامه “ابرار اقتصادی” پایه گذاری شد و به تدریج با انتشار ویژه‌نامه های اختصاصی نمایشگاه‌های کشاورزی و صنایع غذایی از جمله اگروفود، در روزنامه آسیا‌(دورنخست انتشار)، به عنوان نافذترین‌ رسانه روزانه (مکتوب) کشور دراین بخش بدل شد.

بنابراین گزارش،دبیر سرویس‌کشاورزی وصنایع غذایی این روزنامه، در بخشی از ستون هفتگی این صفحه و به بهانه دور تازه انتشار صفحه کشاورزی، در مطلبی با عنوان “تولدی دیگر”، اختصاص دوباره یک صفحه روزانه به بخش کشاورزی را متاثر از ایجاد بارقه های امید با روی کارآمدن دولت “تدبیر و امید” و همچنین حضور دوباره محمود حجتی در راس وزارت جهاد کشاورزی دانسته است.

وی در بخش دیگری از این اعلام حضور و انگیزه های به زعم خود تولد دوباره، آورده است:

“وقتی وزیرجدید کشاورزی در بدو ورودش به وزارتخانه با اعلام به موقع نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی و یا تامین نهاده های کشاورزی به ویژه کود بخشی از بستر کار تولید را فراهم می سازد، نوید آن را می دهد که وزارتخانه به ریل اصلی اش بازگشته است و حال انتظار می رود تا از تمام ظرفیت های رسانه ای موجود استفاده شود. امری که به گفته محمدرضا جمشیدی، نویسنده این یادداشت، صفحه کشاورزی این روزنامه در بخش رسانه های مکتوب می کوشد تا وظیفه رهبری اطلاع رسانی روزانه رسانه های مکتوب را به عهده بگیرد.”

در نخستین صفحه کشاورزی دور تازه، تیتر یک صفحه اختصاص به نامه مطبوعات تخصصی و تشکل ها بابت ساختمان شیشه ای داشته و در سایر مطالب موضوع حمله گوینده بیست وسی به دبیرکل خانه کشاورز، مصاحبه اختصاصی ایانا با مجری خوش سیما و کشاورزی خوانده برنامه های تلویزیونی و چندخبربرگزیده که از اخبار خبرگزاری کشاورزی ایانا نیز در میان آن ها دیده می شود،

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *