کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی با بسته بندی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با ایجاد فرآیندهای فرآوری و بسته بندی یکی از موثرترین گزینه های کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی محسوب می شوند.

مجله اینترنتی کشاورز جوان – ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان صنایع تبدیلی را در ثبات بازار و توسعه صادرات موثر می دانند.

وی تصریح کرد: صنایع تبدیلی عامل مهّمی در فرآوری محصولات کشاورزی بوده و با تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی ضمن تولید مواد غذایی و سایر فرآورده های با ارزش افزوده بالا، امکان نگهداری و حمل و نقل آن محصولات فراهم می شود.

برنو ادامه داد: صنایع تبدیلی و تکمیلی با افزایش بهره وری در ارتقاء درآمد خانوارهای روستایی تاثیرگذار بوده و زمینه ساز اشتغال نوین در مناطق روستایی خواهد شد.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: می توان با برنامه ریزی های صحیح در جهت توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و کمک به اقتصاد کشور حرکت نمود.

وی اظهار داشت: ایجاد تنوّع در محصولات کشاورزی از طریق صنایع تبدیلی قدرت پاسخگویی بازار به مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف را افزایش می دهد.

برنو تاکید کرد: بخشی از محصولات کشاورزی در اثر عوامل گوناگون فیزیکی و شیمیایی در مراحل کاشت، داشت و برداشت و پس از برداشت ضایع شده و از بین می رود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *