امنیت غذایی نقش اصلی صنایع تبدیلی و تکمیلی است

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print
مجله اینترنتی کشاورز جوان – مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: منابع و امکانات موجود در بخش کشاورزی با صنایع تبدیلی و تکمیلی استفاده ای بهینه دارند.

ایاز برنو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: توسعه پایدار بخش کشاورزی و دستیابی به امنیت غذایی را می توان از نقش های اصلی صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی قلمداد نمود.

وی با صنایع تبدیلی را با صادرات غیرنفتی مرتبط دانست و تصریح کرد: افزایش ارزش افزوده و بهره وری در بخش کشاورزی و تاثیر فراوان در افزایش صادرات غیرنفتی را باید از مزایای مهم صنایع تبدیلی و تکمیلی دانست.

برنو ادامه داد: صنایع تبدیلی و تکمیلی و مسایل پس از تولید محصولات کشاورزی به عنوان حلقه های نهایی در تکمیل زنجیره تولید محصولات و فرآورده های سالم کشاورزی نقش حیاتی و اساسی ایفا می کند.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با عنوان نمودن نقش صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات یادآور شد: کاهش ضایعات انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی با صنایع تبدیلی و تکمیلی امکانپذیر است.

برنو ضمن اشاره ای به راه اندازی اشتغال پایدار با صنایع تبدیلی تاکید کرد: اشتغال مولّد و پایدار در بخش کشاورزی با افزایش واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در حماسه اقتصادی قابلیت اجرایی شدن خواهد داشت.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *