مجله اینترنتی کشاورز جوان – مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مبنای تغذیه گیاهی در سیستم ارگانیک، حفظ و ارتقاء حاصلخیزی خاک و تامین نیاز غذایی و سلامت محصول با استفاده از منابع غیرشیمیایی است.
احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اجتناب ازسوزاندن بقایای گیاهی، برگرداندن بقایا به خاک با حداقل عملیات خاک ورزی با شخم اصلی و به موقع از اصول کشاورزی ارگانیک بوده که باید رعایت شود.
وی تصریح کرد: در سیستم ارگانیک هدف قلع و قمع موجودات خسارت زای کشاورزی نیست بلکه هدف پایین آوردن جمعیت آنها به زیر آستانه اقتصادی خسارت است.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: از خطرات مصرف کود شیمیایی تجمع آنها در محصولات غذایی و ایجاد بیماری های مهلک از جمله سرطان در مصرف کنندگان و آلودگی محیط زیست است.
بایبوردی تاکید کرد: کشاورزی ارگانیک یک روش طبیعی در امر تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی است که هماهنگ با طبیعت و زنجیره طبیعی موجودات زنده حاصل می شود.