تامین نیازهای غذایی محصول با استفاده از منابع غیرشیمیایی در کشاورزی ارگانیک

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

مجله اینترنتی کشاورز جوان – مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مبنای تغذیه گیاهی در سیستم ارگانیک، حفظ و ارتقاء حاصلخیزی خاک و تامین نیاز غذایی و سلامت محصول با استفاده از منابع غیرشیمیایی است.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اجتناب ازسوزاندن بقایای گیاهی، برگرداندن بقایا به خاک با حداقل عملیات خاک ورزی با شخم اصلی و به موقع از اصول کشاورزی ارگانیک بوده که باید رعایت شود.

وی تصریح کرد: در سیستم ارگانیک هدف قلع و قمع موجودات خسارت زای کشاورزی نیست بلکه هدف پایین آوردن جمعیت آنها به زیر آستانه اقتصادی خسارت است.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: از خطرات مصرف کود شیمیایی تجمع آنها در محصولات غذایی و ایجاد بیماری های مهلک از جمله سرطان در مصرف کنندگان و آلودگی محیط زیست است.

بایبوردی تاکید کرد: کشاورزی ارگانیک یک روش طبیعی در امر تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی است که هماهنگ با طبیعت و زنجیره طبیعی موجودات زنده حاصل می شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *