پایداری اکوسیستم های طبیعی برآیندی ارزشمند در کشاورزی ارگانیک

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

مجله اینترنتی کشاورز جوان – مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان حفظ و پایداری اکوسیستم های طبیعی و سلامت تولیدکننده و مصرف کننده را برآیندی ارزشمند از کشاورزی ارگانیک عنوان نموده اند.

احمد بایبوردی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: منع تنظیم کنندگان رشد مصنوعی، کودهای شیمیایی و هورمون ها را باید رُکن اساسی در کشاورزی ارگانیک بدانیم.

وی با اشاره ای به ملموس بودن تنوع در گونه های گیاهی و جانوری در کشاورزی ارگانیک تصریح کرد: تنوع ارقام محصول و گونه های حیوانات متناسب با شرایط محلی در کشاورزی ارگانیک ملموس است.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: حفظ و ارتقاء حاصلخیزی درازمدّت خاک از مهم ترین اهداف فعّالان در کشاورزی ارگانیک است.

وی یادآور شد: ازُت با به کارگیری گسترده از گیاهان تثبیت کننده ازُت در کشاورزی ارگانیک تامین خواهد شد.

بایبوردی حفظ خاک را در کشاورزی ارگانیک مهم قلمداد نمود و تاکید کرد: در کشاورزی ارگانیک به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر باید همواره در اذهان بهره برداران گنجانده شود

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *