تولید بیش از ۷۵۰ تن ماهی گوشتی در سبزوار

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – رئیس جهاد کشاورزی سبزوار با اشاره به تولید بیش از ۷۵۰ تن ماهی گوشتی در سبزوار گفت: ۱۸٫۸ درصد تولیدات آبزی استان در این شهرستان صورت می‌گیرد.

به نقل از خبرگزاری فارس محمد جواد ایزدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این دوره به مدت دو روز در این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: ۳۰ نفر از آبزی‌پروران در این دوره حضور داشتند و با مدیریت تغذیه، بهداشت و شرایط مورد نیاز محیطی برای پرورش ماهیان خاویاری آشنا شدند.

وی با اشاره به تولید بیش از ۷۵۰ تن ماهی گوشتی در سبزوار گفت: ۱۸٫۸ درصد تولیدات آبزی استان در این شهرستان صورت می‌گیرد که توانسته‌ایم رتبه دوم تولیدات آبزی را به خود اختصاص داده دهیم.

ایزدیان با بیان اینکه پروژه‌های پرورش ماهیان خاویاری به حفظ و بازسازی ذخایر این گونه‌های ارزشمند کمک قابل توجهی خواهد کرد، تصریح کرد: مرغوبیت خاویار ایران مؤلفه مهمی است که ضرورت سرمایه‌گذاری و توجه به این محصول صادراتی را برجسته‌تر می‌کند.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *