کشاورز جوان – رئیس جهاد کشاورزی سبزوار با اشاره به تولید بیش از ۷۵۰ تن ماهی گوشتی در سبزوار گفت: ۱۸٫۸ درصد تولیدات آبزی استان در این شهرستان صورت میگیرد.
به نقل از خبرگزاری فارس محمد جواد ایزدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این دوره به مدت دو روز در این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: ۳۰ نفر از آبزیپروران در این دوره حضور داشتند و با مدیریت تغذیه، بهداشت و شرایط مورد نیاز محیطی برای پرورش ماهیان خاویاری آشنا شدند.
وی با اشاره به تولید بیش از ۷۵۰ تن ماهی گوشتی در سبزوار گفت: ۱۸٫۸ درصد تولیدات آبزی استان در این شهرستان صورت میگیرد که توانستهایم رتبه دوم تولیدات آبزی را به خود اختصاص داده دهیم.
ایزدیان با بیان اینکه پروژههای پرورش ماهیان خاویاری به حفظ و بازسازی ذخایر این گونههای ارزشمند کمک قابل توجهی خواهد کرد، تصریح کرد: مرغوبیت خاویار ایران مؤلفه مهمی است که ضرورت سرمایهگذاری و توجه به این محصول صادراتی را برجستهتر میکند.