تاکیر وزیر کشاورزی بر نظارت مستمر برای پیشبرد برنامه‌‌ها در بخش کشاورزی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – وزیر جهادکشاورزی از مدیران خود خواست پاسخگویی در قبال وظایف محوله و نظارت را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

به گزارش سرویس خبری مجله اینترنتی کشاورز جوان به نقل از روابط عمومی وزارت جهادکشاورزی،  مهندس حجتی در نشست شورای معاونان، روسای سازمان های تابعه و مدیران ستادی این وزارتخانه گفت: نظارت از مهمترین وظایف وزارت جهادکشاورزی است و این نظارت باید به انجام صحیح وظایف محوله به جهادکشاورزی بیانجامد و هم حمایت از کشاورزان را فراهم نماید، به طوری که زمینه اعمال هرگونه اجحاف و هزینه اضافی را از سوی هر فرد یا افراد در انجام فعالیت‌های مختلف کشاورزی به کشاورزان کشور سلب نماید.

وی افزود: کشاورزان، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع و سرمایه کار خود را ابتدا با توکل به خداوند و سپس به امید حمایت و پشتیبانی وزارت جهاد کشاورزی شروع می‌کنند و بر این باورند که همه نظارت‌ها از سوی این وزارت انجام می‌شود.

مهندس حجتی با اشاره  به اینکه وظایف اصلی وزارت جهاد کشاورزی پاسداشت از حقوق و حمایت از کشاورزان و صاحبان صنایع و سرمایه است، خطاب به مدیران گفت: خسارت‌ها و هزینه‌ها در نتیجه ضعف نظارت و مستمر نبودن آن می‌تواند به کشاورزان تحمیل شود. به طور مثال چنانچه نظارت کافی و مستمر در امور مربوط به تأمین ، توزیع و عرضه آفت کش ها که به کارگیری آن در کشاورزی اجتناب ناپذیر است، وجود نداشته باشد، ورود آفت کش های غیر مؤثر در بازار می‌تواند هزینه‌هایی را به کشاورزان تحمیل نماید به طوری که هزینه خرید دوباره آفت کش در نتیجه مؤثر نبودن  آن و همچنین هزینه کاهش محصول به کشاورز تحمیل می‌شود؛لذا ضروری است در جهت ایفای وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی که حمایت از کشاورزی و کشاورزان است نظارت کارآمد، موثر و مستمر را در سرلوحه برنامه‌ای خود قرار دهید.

وزیر جهاد کشاورزی در این نشست خواستار اجرای دقیق وظایف قرنطینه‌ای شد و افزود: در تعامل و هماهنگی و همکاری با سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت کشور و استانداری ضروری است از قاچاق دام‌های زنده بطور جدی جلوگیری شود . وی خاطر نشان کرد:  قاچاق دام مانند سایر موارد علاوه بر آسیب‌های اقتصادی می‌تواند با انتقال بیماری نیز خسارت‌های زیادی به تولیدات ملی وارد نماید و ضروری است نظارت در این حوزه نیز مستمر باشد و از همه امکانات و روش‌ها برای جلوگیری این امر استفاده شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *