شبه دولتی ها واردات گوشت را در دست گرفته اند

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – مدیرعامل تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی با بیان اینکه گوشت وارداتی کشور کاملا سالم است، گفت: شبه‌دولتی‌ها واردات گوشت را در دست گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد موسوی در نشست خبری با اعلام این خبر اظهار داشت: در دولت گذشته تولید به وسیله دلالها و مباشران و واسطه‌ها و رانت‌خواران و شبه دولتی‌ها تولید در معرض نابودی قرار گرفت.

مدیرعامل تولیدکنندگان فراورده‌های گوشتی افزود: دریافت کارت بازرگانی در دولتهای قبلی پنج ساله و کاغذبازی دریافت ایران کد و غیره وقت زیادی از واردکنندگان می‌گرفت.

موسوی تصریح کرد: به دلیل بی‌توجهی در دولت دهم و ارزیابی نسنجیده به وسیله افرادی که حتی نام تولید و نحوه تولید را نمی‌دانند مشکلاتی برای کارآفرینان و حتی مصرف‌کنندگان به وجود آورد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کشور ما در جغرافیای نیمه‌خشک قرار دارد و چندین سال پیاپی خشکسالی داشتیم و از طرفی سرمایه‌گذاری در بخش تولید دام نشده ناچاراً مقدار ۲۰ درصد از گوشت مورد مصرف در تولید را از کشوری که سازمان دامپزشکی مجوز ورود می‌دهد، وارد می‌شود.

موسوی با تاکید بر اینکه گوشت‌های وارداتی کاملا سالم است، گفت:بعد از مجوز کارشناسان دامپزشکی جهت نظارت بر بهداشت و رعایت موازین مربوطه و نماینده ذبح شرعی به کشور مربوطه اعزام و تمام مسائل مربوطه به بهداشت سلامت کامل ذبح به کشور حمل و حتی در بدو ورود به کشور نیز در آزمایشگاه سازمان مزبور که با مقررات بهداشت گوشت اروپا انجام می‌شود، صحت و سلامتی آن بررسی و اگر تمام فاکتورهای مربوطه را دارد، اجازه ترخیص گوشت می‌دهد.

موسوی افزود: بعد از اتمام مراحل و ورود مواد اولیه تولید مجدداً مواد اولیه در آزمایشگاهی که در خود کارخانه زیر نظر متخصصان اداره می‌شود مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر سالم بود به خط تولید فرستاده پس از تولید نیز مجدداً تولیدات آزمایشی قرار می‌گیرد و پس از تأیید طی صورت جلسه تولیدات فرآورده‌های گوشتی به بازار عرضه می‌شود حتی بعد از پیمودن این همه هفت‌خوان رستم سازمان بهداشت، سازمان استاندارد از تولیدات در بازار نمونه‌برداری و به آزمایشگاه‌های طرف قرارداد ارسال شود.

موسوی گفت: در تمام دنیا از پیشرفته‌ترین آنها از فست‌فودها استفاده می‌‌شوددر کشور ما بین ۵٫۵ تا ۶ کیلو مصرف فرآورده‌های گوشتی است.

وی گفت: سال ۹۰ حدود ۲۰۰ هزار تن و سال گذشته ۱۶۰ هزارتن و امسال ۱۲۰ هزار تن گوشت قرمز از کشورهای عمدتا برزیل، هندوستان، استرالیا و پاکستان وارد می‌شود که کاملا سالم هستند.

به گفته موسوی در زمینه گوشت صنعتی نیز کشور ۲۰ درصد وابسته به واردات است که اگر دولت برنامه‌ کارشناسان اتحادیه فراورده‌های گوشتی را عمل کند تا ۵ سال خودکفایی گوشت به دست تحصیل می‌شود.

وی گفت: اتحادیه فراورده‌های گوشتی کشور مجوز دانشگاه علمی کاربردی  را گرفته و در مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته فرآورده‌های گوشتی دانشجو می‌پذیرد، تا رشته تولید فراورده‌های گوشتی را علمی تر کند

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.