ناشناخته بودن کود ورمی‎کمپوست در میان کشاورزان

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – کارشناس تولید کود ورمی کمپوست معتقد است: ناشناخته بودن کود ورمی کمپوست عامل اصلی استفاده نکردن از آن است.

به گزارش کشاورز جوان به نقل از ایسنا از زنجان، سعیده شریفی اظهار کرد: کشاورزان به دلیل اینکه قیمت کودهای شیمیایی به مراتب پایین‎تر از کودهای آلی ورمی کمپوست است، به مصرف این کود تمایل بیشتری دارند.

وی درباره فواید کود ورمی کمپوست، افزود: ‌این کود آبیاری گیاه را به نصف کاهش می‎دهد، باعث کشته شدن آفات گیاهی و علف‎های هرز شده و به‌عنوان یک میکروب کش عمل می‎کند.

شریفی عنوان کرد: در زمین کشاورزی که از کود ورمی کمپوست استفاده می‌شود، ۳ سال نیاز به کوددهی وجود ندارد. در صورتی که کودهای سیاه و سفید (اوره و نیتریت)، اگر بیش از حد در زمین کشاورزی استفاده شود زمین را دچار مشکل خواهد کرد.

این کارشناس در خصوص توجیه اقتصادی تولید کود ورمی کمپوست، تصریح‌کرد: تولید کود ورمی کمپوست در صورتی توجیه اقتصادی دارد که مواد اولیه تولید کود را خود فرد تهیه کند، در این صورت تولید کود توجیه اقتصادی دارد و در غیر این صورت تولیدکننده با مشکل روبه‌رو می‌شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *