خانه / اخبار / دام، طیور، آبزیان / تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ گوشتی ۱۰۰۰ تومان ضرر می دهند/ شرکت پشتیبانی مرغ را به قیمت واقعی نمی خرد
اخبار کشاورزی

تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ گوشتی ۱۰۰۰ تومان ضرر می دهند/ شرکت پشتیبانی مرغ را به قیمت واقعی نمی خرد

کشاورز جوان – مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: با توجه به هزینه های تمام شده تولید و میزان تلفات، هم اکنون تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ گوشتی بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان ضرر و زیان می دهند.

به گزارش مجله اینترنتی کشاورز جوان به نقل از ایرنا، همایون دارابی نرخ خرید مرغ زنده را غیرواقعی دانست و افزود: طی ماه های گذشته قیمت گذاری مرغ مشکل عمده تولیدکنندگان بوده، به طوری که نرخ واقعی تولید مرغ زنده بالاتر از حاشیه بازار است.

وی گفت: در حالی که میانگین قیمت واقعی تولید هر کیلوگرم مرغ گوشتی زنده ۵۴۰۰ تومان است اکنون هر کیلوگرم مرغ زنده حدود ۴۶۰۰ تومان از تولیدکنندگان خریده می شود که این امر حاکی از خسارت ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ است.

به گفته دارابی، مصرف کنندگان نیز هر کیلوگرم مرغ گوشتی را به قیمت ۶۷۰۰ تومان خریداری می کنند.

وی به نقل از آمار شرکت پشتیبانی امور دام، میزان گوشت مرغ ذخیره شده را ۱۳۰ هزار تن عنوان کرد و اظهار داشت: شرکت پشتیبانی امور دام سالانه حدود ۵ درصد تولید مرغ کشور را خریداری و ذخیره سازی می کند که متاسفانه این میزان مرغ نیز کمتر از قیمت واقعی از تولیدکنندگان خریداری می شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: این درحالیست که سازمان تنظیم بازار و سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان نیز بر این باورند که قیمت واقعی تولید هر کیلوگرم مرغ گوشتی بیش از قیمت خرید تضمینی آن است، اما حاضر به اعمال نرخ واقعی برای خرید از تولیدکنندگان نیستند که این امر اجحاف به تولیدکنندگان خواهد بود.

وی افت مرغ زنده را برای تبدیل به مرغ قابل مصرف حدود ۲۵ درصد دانست و گفت: شرکت پشتیبانی امور دام مرغ کشتار شده شیرین پک آماده طبخ را به قیمت ۶۵۰۰ تومان خریداری و برای تامین مرغ مورد نیاز کشور و برقراری تعادل در قیمت ها وارد بازار می کند.

وی استمرار ۷۰ درصد تولید گوشت مرغ را وابسته به تامین نهاده ها دانست و ادامه داد: هم اکنون نهاده های ذرت و سویای مورد نیاز تولید طیور کشور تامین است اما تولیدکنندگان این نهاده ها را با ارز آزاد و قیمت بازار خریداری و تامین می کنند که همین امر موجب افزایش هزینه های تمام شده تولید می شود.

به گفته وی، هم اکنون ۲ میلیون تن گوشت مرغ توسط ۲۳ هزار واحد مرغداری تولیدکننده مرغ گوشتی تولید و روانه بازار می شود.

همچنین ببینید

اخبار کشاورزی

حضور دام در مرتع عاملی موثر در بهبود کیفیت خاک و پوشش گیاهی

برای داشتن مرتعی غنی و قوی، حضور مستقیم دام، ریخته شدن کود آن ضروری است، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code