پایان داستان مطالبات چایکاران نزدیک است

با پرداخت ۵۴ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران تنها حدود ۱۰ درصد از مطالبات پرداخت‌نشده باقی مانده است.

مجله اینترنتی کشاورز جوان – رئیس سازمان چای کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب از پرداخت ۵۴ میلیارد تومانی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: با مساعدت‌های معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی، بخش اعظمی از مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

علی محرر افزود: هفته‌های گذشته ۲۴ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران اخذ و به حساب آنها واریز شد.

وی خاطرنشان کرد: کل بدهی چایکاران ۶۹ میلیارد تومان برآورد شده است که تاکنون ۵۴ میلیارد تومان اخذ شده و بخش دیگری نیز به‌صورت روزانه پرداخت می‌شود.

محرر ادامه داد: تنها ۱۰ درصد از مطالبات چایکاران باقی مانده است که مبلغی حدود ۱۲ میلیارد تومان می‌شود.

 

افزایش انگیزه چایکاران با اعلام زودهنگام خریدهای تضمینی

رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: برای اقدامات مربوط به به‌زراعی، جلساتی برگزار شده و روز یکشنبه آینده نیز قرار است تصمیمات مهمی در این باره اخذ شود.

وی یادآور شد: نیمه آذرماه سال جاری زمان انجام فعالیت‌های به‌زراعی است که امید می‌رود بتوانیم تسهیلات مناسبی اخذ کنیم.

محرر تأکید کرد: سازمان چای به‌عنوان متولی و حمایت‌کننده از چایکاران، تلاش می‌کند اقدامات لازم برای تولید مناسب را انجام دهد.

وی اظهار داشت: اعلام زودهنگام خریدهای تضمینی در سال جاری، باعث شد انگیزه کشاورزان افزایش یابد.

همچنین ببینید

اخبار کشاورزی

پوشش گیاهی برای خاک به مثابه پوست برای بدن انسان

کشاورز جوان – خاک اگر پوشش گیاهی نداشته باشد، رطوبت آن به سرعت تبخیر می‌­شود. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *