اخبار کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی: شرایط سرمایه گذاری های مشترک بخش خصوصی کشاورزی ایران و آلمان فراهم می شود

به گزارش مجله اینترنتی کشاورز جوان به نقل از خبرگزاری کشاورزی ایران( ایانا)، محمود حجتی در آستانه پرواز به برلین و حضور در نشست مجمع جهانی غذا و کشاورزی، پیرامون برنامه‌ها و اهداف این سفر به تعدادی از پرسش ها پاسخ داد که به اتفاق می‌خوانید.

آقای‌حجتی، ارزیابی‌ جنابعالی به عنوان وزیرجهادکشاورزی کشورمان از اهمیت و هدف نشست وزیران کشاورزی در برلین چیست؟

این نشست در خصوص مسائل مختلف کشاورزی از جمله نقش منابع‌ آب در کشاورزی، تامین مواد غذایی در سال 2050، استفاده صحیح از کودهای شیمیایی، توانمند سازی زنان در بخش کشاورزی، سهم باغبانی در مبارزه با سوءتغذیه و سه نشست کاری تحت حمایت سازمان های بین المللی نظیر فائو، یونپ و اتحادیه اروپاست که نتایج آن ها در نشست وزیران کشورهای شرکت کننده، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

جناب‌وزیر، با توجه به این که این دومین دوره شرکت ایران در نشستی مهم چون مجمع غذا وکشاورزی، چه دستاوردی را از این نشست برای کشورمان پیش بینی می‌کنید!؟

از آنجا که پیشرفت ها و نوآوری های تکنولوژی آلمان در زمینه صنایع کشاورزی و صنایع جانبی آن کشور می تواند دربسیاری از زمینه ها در بخش کشاورزی ما نیز مفید واقع شود، خواهیم کوشید تا تمام راهکارهای گسترش سطح این همکاری‌ها را مورد بحث و گفت وگو قرار دهیم.

آیا در این نشست در مورد جلب سرمایه گذاری خارجی برای کشاورزی ایران نیز مذاکره می شود؟

از آنجا که زمینه هایی در کشورما وجود دارد که حضور سرمایه گذاران خارجی می‌تواند باعث توسعه و بهره وری فراوان شود، به طور قطع در این رابطه نیز راه‌های استفاده از این فرصت، مورد بررسی و گفت وگو قرارخواهد گرفت.

ارزیابی شما از روابط کشاورزی ایران و آلمان چیست؟

نمایشگاه های تخصصی بین المللی از سویی همواره بستر مناسبی برای آشنایی با صنایع و تکنولوژی جدید آن کشور فراهم می کند و از سوی دیگر با شناسایی و معرفی شرکت های توانمند به متقاضیان بخش خصوصی، راه فعالیت های خارج از کشور، برای توسعه بخش کشاورزی طرفین هموار می شود.

همچنین ببینید

اخبار کشاورزی

پوشش گیاهی برای خاک به مثابه پوست برای بدن انسان

کشاورز جوان – خاک اگر پوشش گیاهی نداشته باشد، رطوبت آن به سرعت تبخیر می‌­شود. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *