کشاورز جوان – مدیر کل دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: 95 پروژه شاخص دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری به بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا به نقل از معاونت آب و خاک و صنایع کشاورزی، علیرضا پرستار افزود: این پروژه ها شامل تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی، احیا و مرمت قنوات، احداث استخرهای ذخیره آب، احداث جاده های دسترسی به مزارع و احداث ایستگاه های پمپاژ است.
وی گفت: برای اجرای این پروژه ها 389 میلیارد و 917 میلیون ریال اعتبار از محل منابع ملی – استانی و تسهیلات هزینه شده است.
مدیر کل دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اشتغالزایی این پروژه ها(مستقیم و غیر مستقیم) حدود 3364 نفر است که 6784 خانوار از این پروژه ها بهره مند شده اند.
به گفته وی، اعتبار مصوب تمام طرح های آب و خاک شامل تجهیز و نوسازی اراضی پایاب سدها و شالیزار، اجرای عملیات آب و خاک در عرصه تشکل های کشاورزی و بازسازی و نوسازی قنوات در سال جاری معادل یک هزار و 282 میلیارد ریال است.

مجله اینترنتی کشاورز جوان اخبار کشاورزی – دامپروری – مقالات کشاورزی – طرح توجیهی کشاورزی – صنعت کشاورزی – مجله کشاورزی