مجله اینترنتی کشاورز جوان – رییس هیات مدیره مجمع تشکل های کشاورزی کشور به کشاورزان توصیه کرد به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی و اثرات مخرب آن از کودهای بیولوژیک استفاده کنند.
مسعود اسدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر ترویج مصرف کودهای بیولوژیک گفت: شاهد مصرف بی رویه انواع کودهای شیمیایی در مزارع کشاورزی هستیم که این امر نه تنها موجب تخریب زمین های کشاورزی می شود بلکه سلامت انسان را هم به خطر می اندازد.
وی افزود: باقی ماندن ترکیبات شیمیایی در میوه و سبزی ها نگرانی هایی را برای ابتلا به بیماری ها به همراه داشته است.
وی ادامه داد: با تولید محصولات کشاورزی بدون کود شیمیایی می توان در تامین سلامت و افزایش ضریب امنیت غذایی جامعه گام برداشت.
رئیس هیات مدیره مجمع ملی تشکل های کشاورزی گفت: مسئولیت دستگاه های متولی همانند وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو و سازمان حفاظت محیط زیست باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.
اسدی از جمله مزایای کاربرد کودهای بیولوژیک را صرفه اقتصادی برای کشاورزان، افزایش حاصلخیزی خاک، جلوگیری از ایجاد آلودگی خاک، افزایش تولید و کاهش آلودگی های زیست محیطی برشمرد.
وی تاکید کرد: کودهای بیولوژیک را می توان جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی کرد که ضمن افزایش تولیدات کشاورزی، باعث بهبود کیفیت، عطر و طعم محصولات کشاورزی می شود.