ایوب ایرانی فام در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ضمن اشاره به خوش طعم تر بودن تولیدات ارگانیک افزود: محصولات ارگانیک خوشمزه و خوش طعم تَر بوده و یکی از دلایل آن این است که محصولات ارگانیک پس از برداشت در مدت زمان کمتری بدست مصرف کننده رسیده و تازه تَر می باشند.
وی تشریح کرد: گیاهان تولید شده به روش ارگانیک سالم تَر بوده و به عنوان غذاهای خوشمزه تر برای تغذیه انسان و حیوانات می تواند به کار رود.
ایرانی فام با اشاره به حفظ چرخه آب در کشاورزی ارگانیک ادامه داد: کشاورزی ارگانیک با اکولوژی هماهنگ است و باعث تثبیت بافت خاک، حفظ چرخه آب، چرخه کربن، چرخه مواد غذایی و آلودگی کمتر زمین است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در مورد خاک نیز در کشاورزی ارگانیک از کمترین شخم، کودهای بیولوژیکی، تناوب کشت مناسب، گیاهان پوششی و… استفاده می شود.
وی ضمن بازگو نمودن روش های باروری خاک در این سیستم کشاورزی اظهار داشت: برای باروری خاک در کشاورزی ارگانیک از کمپوست، کودها ی حیوانی و کودهای آلی نیز استفاده می شود.
ایرانی فام تاکید کرد: ارزش غذایی بالاتری دارند و میزان ویتامین ث، کلسیم، منیزیم، آهن و فسفر در مواد غذایی ارگانیک بیشتر است.