به دلیل گرانفروشی سیب زمینی، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار به ستاد تنظیم بازار احضار شد!

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

مجله اینترنتی کشاورز جوان – به‌ دلیل گران‌فروشی سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و سیب درختی، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار به ستاد تنظیم بازار برای پاسخگویی فرا خوانده شد.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این خبر گفت: مسئولان ستاد تنظیم بازار به‌دلیل افزایش قیمت بعضی از محصولات کشاورزی، ما را به این جلسه فرا خوانده و درباره دلایل افزایش قیمت گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و سیب درختی پرسش کردند.

افزایش قیمت سیب به‌خاطر شایعات

حسین مهاجران با اشاره به دلایل افزایش قیمت این محصولات، افزود: قیمت سیب درختی به لحاظ شایعاتی که حول کاهش تولید آن در بازار افزایش یافته است و باعث شده که سیب امسال حتی روی درخت دوبرابر قیمت واقعی خریداری شود.

وی خاطرنشان کرد: همین امر، عامل افزایش ورود این محصول به سردخانه‌ها شد و حتی سیب‌هایی که به‌دلیل کیفیت پایین باید به کارخانه‌های تولید آبمیوه و کمپوست برود، سر از سردخانه‌ها درآورده است.

مهاجران ادامه داد: این افزایش ذخیره‌سازی به‌دلیل خبر سرمازدگی ۲۰ درصدی سیب امسال آذربایجان و کمبود احتمالی این محصول در بازار شب عید است، اما ذکر این نکته درخور توجه بوده که ۹۰ درصد سیب آذربایجان به‌طور معمول قابلیت ماندگاری بالاتری نداشته و به سردخانه نرفته و تازه‌خوری می‌شود.

 

فاجعه در انتظار تولیدکننده و ذخیره‌کنندگان سیب

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار تصریح کرد: ذخیره بیشتر از نیاز میوه به طمع افزایش قیمت این محصول در شب عید باعث یک فاجعه برای تولیدکنندگان و ذخیره‌کنندگان و افت قیمت شدید این محصول در شب عید می‌شود؛ بنابراین ذخیره‌کنندگان بهتر است هرچه زودتر محصول خود را در این مقطع که قیمت مناسبی دارد به بازار عرضه کنند.

وی یادآور شد: بارفروشان هر کیلوگرم سیب درختی مرغوب را چهارهزار و ۲۰۰ و دلال‌ها پنج‌هزار تومان به فروش می‌رسانند که در صورت ادامه این روند، مردم خرمالو و انار را جایگزین این محصول می‌کنند.

گوجه‌فرنگی

مهاجران تأکید کرد: افزایش قیمت گوجه‌فرنگی نیز مقطعی بوده و با آمدن محصولات بوشهر، چهارمحال و بختیاری و بندرعباس که در حجم زیاد تولید می‌شود، دوباره قیمت این محصول به حدی کاهش می‌یابد که تولیدکننده برای قیمت کم آن باید عزا بگیرد.

وی اظهار داشت: گوجه‌فرنگی‌هایی که هم‌اکنون در بازار مشاهده می‌شود، گلخانه‌ای بوده و بخشی از آن نیز از کنگان می‌آید.

مهاجران درباره قیمت گوجه‌فرنگی در میادین مرکزی میوه گفت: قیمت هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی تازه سه‌هزار و ۵۰۰ و انباری نیز یک تا دوهزار تومان است.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *