مجله اینترنتی کشاورز جوان – معاون آموزش و ترویج سازمان آموزش ، تحقیقات وترویج وزارت جهاد کشاورزی گفت: تقویت و گسترش سایت های جامع الگویی برای آموزش کشاورزان و بهره برداران کشور مهمترین الویت کاری این سازمان است.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، مصطفی آقایی روز یکشنبه در نشست تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید ترویج و آموزش سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد افزود: هم اکنون بیش از یکهزار و ۲۰۰ سایت جامع الگویی در کشور وجود دارد.
وی بیان کرد: مهمترین هدف از ایجاد این سایت ها در وهله نخست انتقال داده های دانش کشاورزی به بهره برداران و کشاورزان در نقاط مختلف کشور به ویژه روستاها است.
آقایی مهمترین تولید محصولات ارگانیک را از دیگر اهداف راه اندازی این سایت ها عنوان کرد و افزود: در این سایت ها تمامی فرایند های تولید و برداشت انواع محصولات مهم مورد ارزیابی و نظارت کارشناسان حوزه آموزش و ترویج قرار می گیرد.
وی تعداد بهره برداران بخش کشاورزی در کشور را افزون بر چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: برای آموزش این تعداد بهره بردار از سایر ظرفیت ها همچون مددکاران و تسهیل گران کشاورزی استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه به دلیل مشکلات اعتباری درسال های اخیر وضعیت آموزش و ترویج در وزارت جهاد کشاورزی روند نامطلوبی داشته است، اظهار کرد: هم اکنون حدود ۳۰ هزار نفر مددکار ترویجی کشاورزی در کشور فعالیت می کنند.
وی میزان اعتبار لازم برای آموزش بهره برداران از طریق هر سایت جامع الگویی بخش کشاورزی را سالانه افزون بر ۱۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.
آقایی ابراز داشت: سازمان آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی سالانه افزون بر ۲۵۰ هزارنفر ساعت آموزش بهره برداران کشاورزی را در برنامه کاری خود دارد که امسال با توجه به کمبود اعتبار لازم این میزان کمتر از ۲۰۰ هزار نفرساعت خواهد بود.
در این آیین جلال انصاری به عنوان مدیرکل جدید آموزش و ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد منصوب و از خدمات محمد سبزعلی مدیرکل سابق این حوزه تجلیل شد.