کشاورز جوان – رسانههای تخصصی دارای قدرت بزرگی هستند، بهگونهای که میتوانند کشاورز را شهروند درجه یک کنند و بازمهندسی بخش کشاورزی را عهدهدار شوند.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از خبرگزاری ایانا، رسانه را یک قدرت بیبدیل در توسعه کشور برشمرد و گفت: رسانهها دارای قدرت بالایی هستند، بهگونهای که میتوانند برداشت افکار عمومی از واقعیتها را تغییر دهند.
عباس رجائی افزود: با قدرت رسانه، جنگ، صلح تلقی میشود و یک کشور متجاوز، کشوری صلحطلب میشود.
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری یک کشور با کمک رسانه میتواند جایزه صلح نوبل را دریافت کند، لذا در بخش کشاورزی نیز حضور قوی رسانهها میتواند به این اندازه اثربخش باشد.
رجائی ادامه داد: امروز نیاز است که مردم و مسئولان جامعه به جایگاه واقعی کشاورزی اشراف داشته باشند، کما اینکه رهبر انقلاب اسلامی در بین موضوعهای مختلف اساسی در کشور، کشاورزی را یکی از پراولویتترین بخشهای کشور برشمرد.
تأمین ۸۰ درصد نیاز شبانهروزی مردم از حوزه کشاورزی
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید در جامعه، اهمیت و مسائل بخش کشاورزی به کمک رسانههای تخصصی نشر گسترده داده شود تا بهخوبی دیده شده و تمامی تلاشهای تولیدکنندگان در معرض دید قرار گیرند.
وی یادآور شد: امروزه تأمین بخش بزرگی از نیازهای جامعه که چیزی حدود ۸۰ درصد مواد مصرفی مردم در شبانهروز است، از حوزه کشاورزی تأمین میشود، بنابراین لازم است کشاورزی و صنایع غذایی توسط رسانهها بهخوبی دیده شوند و رویدادهای آنها به مردم نشان داده شوند.
رجایی اظهار داشت: رسانه میتواند کاری کند که کشاورز به یک شهروند درجه یک تبدیل شود و برجستگی آن افزایش پیدا کند.
وی در این راستا تأکید کرد: با همین ملاحظات لازم است بازمهندسی بخش کشاورزی نیز توسط رسانهها انجام گیرد.
رجایی همچنین گفت: همانگونه که در حال حاضر قوانین راهنمایی و رانندگی در بین مردم جا افتاده است، رسانهها نیز باید قدرتی پیدا کنند که بتوانند قانونهای بخش کشاورزی را جزء الزامات قرار داده و تمامی مردم استفاده مناسب از آب، جلوگیری از نابودی درختان و سبزهزارها، جلوگیری از تجاوز به محصولات کشاورزی و هزاران موضوع دیگر را باور کنند.
لزوم جلب توجه تمامی سرمایهگذاران به بخش کشاورزی
رئیس فراکسیون صنایع غذایی در مجلس شورای اسلامی افزود: باید اقدامی انجام دهیم که بخش کشاورزی به حساب آید و تمامی سرمایهگذاران به این بخش معطوف شوند.
وی خاطرنشان کرد: اگر ارزش اسمی مستحدثات اراضی بهصورت عام را حساب کنیم، سرمایهای بیش از ۱۰۰ هزار بیلیارد تومان میشود که این عدد بسیار بزرگ است و در حسابهای ملی وجود ندارد.
رجایی ادامه داد: اگر این اعداد در حسابهای ملی لحاظ شود، میتوان به عظمت بخش کشاورزی پی برد و بدین ترتیب تمام سرزمین دیده خواهد شد.