کشاورز جوان -مهندس محمد علی جوادی به نمایندگی از مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی به همراه مهندس محمود فتاح الجنان مشاور وزیر و مدیر کل امور استان های وزارت جهاد کشاورزی از گروه صنعتی تراکتور سازی ایران بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس فتاح الجنان مدیر کل امور استان های وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در گفت و گویی اعلام کرد:دولت محدودیت اعتباری برای افزایش ضریب مکانیزاسیون و تامین و تعویض تراکتورهای فرسوده ندارد.
فتاح الجنان افزود: دولت به منظور حمایت از کشاورزان و تولید داخل و افزایش ضریب مکانیزاسیون خط اعتباری معادل ۷ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال اختصاص داده که الان در حال تزریق از طریق سیستم بانکی می باشد.
وی با اشاره به استقبال کشاورزان از این طرح گفت: در بخش اول این خط اعتباری برای ۱۰ هزار تراکتور و ۵۰۰ دستگاه کمباین و قطعات و دنباله بندها اختصاص یافته که قرار است در ۶ ماهه نخست سال آینده شاهد حضور ۵۰ درصدی تراکتور و کمباین های اشاره شده در مزارع باشیم.
فتاح الجنان تاکید کرد: دولت آمادگی دارد تا بعد از اتمام اعتبار موارد یاد شده خط اعتباری دوم را برای اجرای مرحله دوم اختصاص دهد و در این زمینه محدودیتی نخواهد بود.
وی اظهار داشت: حجم قابل توجهی از اعتبار اختصاص داده شده به بخش تراکتور منحصر شده که نه تنها افزایش ضریب مکانیزاسیون را زیر ذربین برده بلکه زمینه تحول در بخش صنعت بخصوص تراکتور را نیز لحاظ کرده و در صدد حمایت ازاین صنعت بومی است.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: با استقبالی که کشاورزان از این طرح کرده اند بزودی شاهد افزایش ضریب مکانیزاسیون و رسیدن به رقم ۴٫۴ دهم باشیم که چشم انداز برنامه چهارم است.
وی اضافه کرد: استقبال و ثبت نام کشاورزان در بعضی استانهاحتی از مرز ۱۷۰ درصد نیز گذشته است.
مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز از توانای مجموعه تحت مدیریتش برای اجرایی و تحقق این برنامه خبر داد و گفت: تراکتورسازی ایران آمادگی کامل برای افزایش ضریب مکانیزاسیون و تامین نیاز کشاورزان را دارد.ابولفتح ابراهیمی سیاسیت گذاری جدید دولت را تحول بخش عرصه کشاورزی و صنعت و قطعه سازی داخلی دانست و گفت: بزودی شاهد به ثمر نشستن اثرات اجرایی شدن این طرح در بخش کشاورزی و صنعت خواهیم بود.
وی با اشاره به خودکفایی تراکتورسازی ایران در اوج تحریمها گفت: تراکتورسازی ایران سال آینده نیز آمادگی افزایش تولید برای تامین نیاز داخل و خارج از کشور را دارد.
وی تولید تراکتور سنگین و تامین نیاز داخلی به این محصول را از برنامه های آینده تراکتورسازی ایران اعلام کرد.