محققان آذربایجان غربی، برخی محصولات کشاورزی را در مقابل سرما مقاوم کردند

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: محققان این استان موفق شدند با اجرای طرح های تحقیقاتی، محصولات کشاورزی را نسبت به سرما مقاوم سازی کنند.

سیدعلی مختاری در آیین بهره برداری از یک طرح گلخانه ای در مهاباد اظهار کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی با اجرای پنج طرح تحقیقاتی در این زمینه به این موفقیت دست یافته اند.

وی بررسی اثر دو ترکیب شیمیایی بر افزایش تحمل درخت زردآلو به سرمای بهاره ، تولید میان پایه های سیب پاکوتاه سازگار با شرایط اقلیمی استان و اصلاح ارقام جو بهاره با توجه به شرایط اقلیمی استان و شناسایی ارقام متحمل به تنش سرما در ژنوتیپ های جو را از جمله این فعالیت های تحقیقاتی عنوان کرد.

مختاری گفت: کاهش میزان تلفات کلنی های زنبور عسل در مقابل سرمای زمستان از دیگر فعالیت های تحقیقاتی محققان این مرکز است که با موفقیت به انجام رسیده است.

وی شناسایی روش های کنترل موش های غالب باغ ها و مزارع در راستای کاهش صدمات جوندگان را از دیگر موفقیت های محققان این مرکز عنوان و یادآور کرد: این طرح های تحقیقاتی در دهه مبارک فجر در استان رونمایی می شوند.

وی اضافه کرد: به همین مناسبت در طول این ایام ۱۶۰ طرح کشاورزی با اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال در نقاط مختلف استان مورد بهره برداری قرار می گیرد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *