معرفی استانداردهای جدیدی برای بانکهای ژن گیاهی توسط فائو

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – سازمان کشاورزی و خواروبار سازمان ملل (فائو) با هدف بهبود حفاظت از محصولات غذایی که بسیاری از آنها برای امنیت غذایی جهان بسیار مهم هستند، مقررات جدیدی را اعلام کرد.

به گزارش ایرنا و به نقل از این سازمان، این استانداردها، موسوم به استانداردهای بانک ژن برای منابع ژنتیک گیاهی غذا و کشاورزی، برای بسیاری از مخازن یا بانک های ژن در سراسر جهان که دانه و دیگر چیزها را برای استفاده در تولید مثل گیاهان را ذخیره می کنند، رئوس کلی استانداردهای بین المللی را تعیین می کند.

بیش از هفت میلیون نمونه دانه، بافت و چیزهای دیگری که موجب تولید مثل گیاه می شود برای محصولات کشاورزی به همراه خویشاوندان وحشی این محصولات در حدود یک هزار و ۷۵۰ بانک ژن در سراسر جهان نگهداری می شود.

این استانداردها برای راهنمایی کاربران در اجرای مناسب ترین فناوری ها و روش ها برای جمع آوری، حفاظت و مستند سازی تنوع محصول طراحی شده است.

استفاده گسترده از این استانداردها موجب تقویت تحقیقاتی می شود که می توانند از دست رفتن تنوع زیستی را کاهش داده و به تقویت پایدار کشاورزی کمک کنند.

حفظ تنوع زیستی و تقویت پایدار کشاورزی، دو شرط لازم برای تامین غذای جمعیت جهان است که انتظار می رود تا سال ۲۰۵۰ از مرز ۹ میلیارد نفر بگذرد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *