کشاورز جوان – ورود فناوری های نوین کشاورزی بستر افزایش همکاری ها میان ایران و اروپا را سبب می شود.
مسعود اسدی در گفت و گو با ایرنا، درباره گسترش همکاری های ایران و جامعه جهانی و تاثیر آن بر بخش کشاورزی، افزود: به طور قطع تعامل با جامعه جهانی و کشورهای اروپایی می تواند در افزایش صادرات کالاها به ویژه محصولات کشاورزی به سایر کشورهای جهان، تسهیل در واردات نهاده های اولیه مورد نیاز تولید، همکاری های مشترک و ایجاد سرمایه گذاری های مناسب در این بخش تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی اظهار داشت: بخش کشاورزی به عنوان تامین کننده امنیت غذایی کشور در حل بحران بیکاری نیز تاکنون نقش بسزایی داشته که باید بیش از سایر بخش مورد توجه مسئولان و دولت قرار گیرد.
وی تصریح کرد: هم اکنون کشور ما برای ورود فناوری و ماشین آلات پیشرفته و نوین کشاورزی، ورود لاین های جدید بذور، نهاده های اولیه مورد نیاز و دانش روز بشدت نیاز به برقراری ارتباط و همکاری با کشورهای پیشرفته اروپایی است.
وی ادامه داد: ایران همچنین به دلیل دارا بودن موقعیت خوب جغرافیایی برای تولید می تواند محل مناسبی برای توسعه سرمایه گذاری های خارجی و گسترش مناسبات مشترک در بخش کشاورزی با کشورهای اروپایی باشد.
رئیس هیات مدیره مجمع ملی تشکل های کشاورزی کشور گفت: انتظار داریم دولت یازدهم همکاری های کشاورزی را در صدر اولویت برنامه های خود با جامعه جهانی قرار دهد.
اسدی تاکید کرد: کشور ما زمانی استقلال خود را از دست داده و ضربه پذیر می شود که محصول آماده و فرآوری شده کشاورزی را وارد کند بنابراین افزایش تعاملات ایران با جامعه جهانی تاثیر مثبتی بر روند توسعه بخش کشاورزی خواهد داشت.
وی درباره افزایش صادرات محصولات کشاورزی گفت: در زمینه صدور فرآورده های کشاورزی به اروپا نیز باید محصولات استاندارد مورد توجه قرار گیرد چرا که باید محصول صادراتی سالم و دارای استانداردهای صنایع غذایی معتبر جهان باشد.
وی اضافه کرد: برای افزایش مناسبات کشاورزی ایران با جامعه جهانی باید کیفیت محصول تولیدی بهبود یافته، بسته بندی و برندسازی محصولات بیش از پیش مورد تاکید و توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در صورتی که بتوانیم در زمینه تولید محصولات ارگانیک و سالم و کنترل مصرف کودهای شیمیایی و سموم دقت کنیم به طور حتم به دلیل کیفیت بالا می توانیم جایگاه خوبی را در بازار محصولات کشاورزی جهان کسب کنیم.