مرکز مطالعات راهبردی کشاورزی و آب در اتاق ایران آغاز به کار می‌کند

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

کشاورز جوان – رئیس اتاق ایران گفت: مرکز مطالعات راهبردی کشاورزی و آب از سال جدید در اتاق ایران آغاز به کار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامحسین شافعی در اولین اجلاس رؤسای کمیسیون‌های کشاورزی و منابع طبیعی اتاق‌های سراسر کشور با اعلام این خبر گفت: نگاه محرومیت‌زدایی در بخش کشاورزی طی سال‌های اخیر محرومیت این بخش را چندین برابر کرده و کشاورزی کشور را از توانمندی‌های موجود هم دور کرده است.

رئیس اتاق ایران افزود: باید کشاورزی گذشته ارزیابی و عارضه‌یابی شود و تصمیم‌گیری متفاوت از گذشته در این بخش صورت گیرد.

به گفته وی، در حال حاضر در بسیاری از روستاهای کشور به جای تولید، مصرف‌کننده محصولات شهری هستند و نیازهای اصلی‌شان را از تولید خود تأمین نمی‌کنند.

وی در ادامه به نظر یک گروه هلندی از بخش کشاورزی کشور پرداخت و گفت: این گروه معتقد بودند کشاورزی ایران به دلیل ظرفیت‌های فراوان شیر خفته‌ای است اما این شیر مریض است و سیاست‌های نادرست هم باعث به اغما رفتن آن شده است.

وی ادامه داد: طی ۱۵ سال گذشته هم در اتاق ایران کار خاصی برای کشاورزی کشور انجام نشده است.

شافعی تصریح کرد: در سال‌های گذشته حتی بخش کشاورزی سخنگوی غرایی در اتاق ایران و بخش خصوصی نداشته و شاید دلیل ضعف آن نیز همین بوده است.

رئیس اتاق ایران گفت: دفتر کشاورزی در تمام اتاق‌ها ایجاد شده و از سال ۹۳ مرکز مطالعات راهبردی کشاورزی و آب هم در اتاق ایران آغاز به کار می‌کند.

وی دلیل کاهش سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی را کم بودن جاذبه‌های سرمایه‌گذاری برای این بخش عنوان کرد و گفت: طی سال‌های گذشته با وجود منابع افسانه‌ای در کشور صدها قدم به عقب برگشته‌ایم. خلاء موجود در بخش کشاورزی سرمایه نیست بلکه برنامه و انجام کار اقتصادی است.

وی ادامه داد: در صورتی که راهبرد مشخصی در این بخش تعریف نشود به مشکلات گذشته مبتلا می‌شویم. کشاورزان کشور اکنون زحمت بیشتری می‌کشند،اما نتیجه کمتری می‌گیرند و این مسئله باید با مدیریت مسئولان برطرف شود.

رئیس اتاق ایران تصریح کرد: بحران آب در کشور هم جدی است و در آینده علاوه بر مشکل تأمین آب کشاورزی در آب شرب هم مشکل جدی خواهد بود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *