کشاورز جوان – قایم مقام وزیر جهادکشاورزی گفت: امسال برای خرید تجهیزات کشاورزی هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
به نقل از ایرنا، ˈخلیل آقاییˈ اظهار کرد: از محل خط اعتباری ایجاد شده توسط بانک کشاورزی، ۵۰۰ دستگاه کمباین و ۱۰ هزار دستگاه تراکتور برای تمام استان ها خریداری و توزیع شده است.
وی بودجه کشاورزی در سال آینده را بالای ۲۳ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این میزان بودجه ، ۸۰ میلیارد ریال برای موسسه پژوهش های برنامه ریزی و اقتصادی، هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای صندوق بیمه محصولات کشاورزی و ۱۳ هزار میلیارد ریال برای توسعه آبیاری تحت فشار است.
قائم مقام وزیر جهادکشاورزی در خصوص اقتصاد مقاومتی و نقش کشاورزان افزود: اگر خواستار عملی کردن فرموده مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی هستیم باید به بخش کشاورزی که از ظرفیت های مهم کشور است، اهمیت ویژه ای قائل شویم.
به گفته وی ، در بخش کشاورزی کشورمان چهار میلیون و ۳۰۰ هزار بهره بردار وجود دارد.