کشاورز جوان – مجری طرح رقم جو (دیم) گفت: این دستاورد زراعی جدید نسبت به بیماریهای رایج مناطق سردسیر مقاوم و در کل استانهای سردسیر کشور قابل کشت است و در هر هکتار نسبت به نمونههای مشابه ۱۰۰ کیلو بیشتر محصول میدهد.
به گزارش مجله اینترنتی کشاورز جوان به نقل از فارس، یوسف انصاری مجری طرح رقم جو (دیم) که یک دستاورد جدید زراعی است به بیان ویژگیهای این طرح پرداخت و گفت: رقم جو (دیم) که یک رقم جدید است در مقابل رقمهای تجارتی قبلی معرفی شده از مؤسسه تحقیقات دیم و نسبت به رقمهای شاهد قبلی ۱۰ درصد افزایش محصول دارد.
وی افزود: این دستاورد زراعی جدید و تازه معرفی شده نسبت به بیماریهای رایج منطقه سردسیر تحمل دارد و در کل استانهای سردسیر کشور قابل کشت است.
این تولید کننده تصریح کرد: نسبت به نمونههای قبل رقم جو (دیم) در هر هکتار ۱۰۰ کیلو بیشتر محصول میدهد و با توجه به مساحت ۴۵۰ هزار هکتاری که در مناطق سردسیر به کشت جو اختصاص دارد، اگر از این دستاورد جدید در آن مناطق کشت شود، بهرهوری زیادی را خواهیم داشت.