کشاورز جوان – نداشتن نقدينگي يکي از اصلي ترين مشکلات پيش روي کشاورزان کشور است. اين مشکل تا حدي است که گاهي کشاورزان را مجبور مي کند بخاطر خريد بذر و لوازم مورد نياز کشت بعدي، ادوات کشاورزي خود را بفروشند.
مديرعامل تشکل هاي حمايتي و هدايتي کشاورزي کشور گفته تشکلهاي کشاورزي مي توانند در انتقال مشکلات بخش کشاورزي به مسئولين نقش موثري داشته باشند.
سجاد سنجابي در گفتگو با دهقان نيوز با تاکيد بر نقش و اهميت تشکل هاي بخش کشاورزي، گفته ناديده گرفتن تشکل هاي اين بخش مي تواند آثار نامطلوب و سويي داشته باشد.
مديرعامل تشکل هاي حمايتي و هدايتي کشاورزي گفته تشکل هاي بخش کشاورزي از بدنه کشاورزان هستند و از مشکلات آنها آگاهي دارند و لذا مي توانند حرف هاي کشاورزان را به گوش مسئولين برسانند.
سنجابي نداشتن نقدينگي را يکي از اصلي ترين مشکلات پيش روي کشاورزان دانسته و گفته اين مشکل تا حدي است که گاهي کشاورزان را بدليل بي پولي مجبور مي کند بخاطر خريد بذر و لوازم مورد نياز کشت بعدي، ادوات کشاورزي خود را بفروشند.
سنجابي گفته ارتباط موثر و هم انديشي خبرگان بخش کشاورزي مي تواند نقش موثري در بهبود معيشت کشاورزان و افزايش توليدات بخش کشاورزي داشته باشد.
وي افزوده به نظر مي رسد با استفاده از راهکارها و تجربيات کشاورزان نمونه مي توانيم در عرصه کشاورزي گام هاي مهمي برداريم.
مجله اینترنتی کشاورز جوان اخبار کشاورزی – دامپروری – مقالات کشاورزی – طرح توجیهی کشاورزی – صنعت کشاورزی – مجله کشاورزی