خانه / مقالات تخصصی / جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف بامیه
اخبار کشاورزی

جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف بامیه

مجله اینترنتی کشاورز جوان – اثر بامیه در کاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است چون مثل داروهای کاهنده کلسترول آثار جانبی ندارد.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: کلسیم موجود در بامیه می‌تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان موثر باشد.

«اصغر نقشی» در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین‌های آ و ث و منبع خوبی از منیزیم، پتاسیم و فیبر غذایی است.

وی بامیه را برای حفظ قند خون مفید دانست و گفت: فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می‌کند بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می‌دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

نقشی ادامه داد: اثر بامیه در کاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است چون مثل داروهای کاهنده کلسترول آثار جانبی ندارد.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی مصرف بامیه را به بیماران مبتلا به پرفشاری خون توصیه کرد و یادآور شد: مصرف بامیه به علت داشتن پتاسیم و منیزیم در بیماران مبتلا به پرفشاری خون می‌تواند اثر کمک‌کننده‌ای داشته باشد.

وی در خصوص تاثیر بامیه در کاهش وزن گفت: کارشناسان مصرف بامیه را در کاهش وزن تاثیرگذار عنوان کرده‌اند.نقشی با توصیه به بیماران کلیوی یادآور شد: استفاده از بامیه به‌علت داشتن پتاسیم زیاد به افراد مبتلا به بیماری‌های کلیه توصیه نمی‌شود.

همچنین ببینید

اخبار کشاورزی

۳ اصل کشاورزی موفق: آبیاری، تغذیه و مبارزه با آفات

کشاورز جوان – کشاورزان زحمت و هزینه‌های زیادی متحمل می‌شوند تا فرآیند کاشت را انجام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code